Tratament keratina

LISSE DESIGN KERATIN THERAPY ALFAPARF MILANO

alfaparf-border

lissedesign_modella_02_big

 

 

 

 

 

 

 

 

Tratament cu cheratină pentru de întindere progresivă, pentru toate tipurile de păr.
Sigur. Flexibil. Performant.

Linia de tratament Design Keratin Therapy specială pentru crearea părului drept, luminos și ușor de pieptănat, datorită tehnologiei inovative pe bază de Cheratină. 100% sigur și în conformitate cu normativele internationale CE, tratamentul garantează rezultate durabile până la 3 luni.

Formulă FĂRĂ Parabeni și Formaldehide.

Ingrediente active:

Kera-Collagen ComplexComplex pe bază de Cheratină Hidrolizată și Colagen, asigură o durabilitate mare în timp a tratamentului de netezire (pana la 3 luni). Cu aport de căldură, remodelează lanțurile de cheratină din firul de păr și le modifică structurile, îndreptându-le, conferindu-le forma perfect dreaptă.

_____

Step By Step Lisse Design

TRATAMENTUL LISSE DESIGN STEP-BY-STEP

 

PASUL 1: DEEP CLEASING SHAMPOO

picture1

picture2 ok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spălare de două ori cu Deep Cleansing Shampoo care este un șampon special pentru curățare în profunzime. Se folosește numai pentru Pasul 1 din tratament. Nu se folosește acasa!

Se aplică pe părul ud și se emulsionează până se obține o spumă uniformă. Se masează bine părul apoi se clătește și se repetă aplicarea. La a doua aplicare se lasă spuma pe păr să acționeze 5-10 minute, apoi se clătește și se usucă părul.

 

PASUL 2: SMOOTHING FLUID

picture3

picture4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplicare loțiune de întins Smoothing Fluid. Se împarte părul pe secțiuni, și se aplică loțiunea pe suvițe foarte subțiri. Pe părul blond aplicați Silver Smoothing Fluid.

Aplicați cantitate mare de produs. Distribuiți uniform pe lungimi și vârfuri cu un pieptăn cu dinți subțiri. Nu aplicați pe scalp. Lăsați să acționeze 45’pentru păr fin, până la 60′ pentru păr gros.

 

PASUL 3: DETANGLING CREAM

picture5

picture6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După actionarea solutiei de intins, aplicați Detangling Cream uniform pe fiecare suvita in parte, cu atenție sporită pe vârfuri. Distribuiți uniform crema cu ajutorul unui pieptăn.

 

picture7

picture8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fără a clăti se trece direct la uscarea părului cu foenul, și puțin cu peria rotundă pentru a aranja legăturile din structura firului de păr in formă dreaptă.

Apoi se trece cu placa de intins pe fiecare șuviță în parte. Șuvițele foarte subțiri 0.5 cm și mișcare rapidă a plăcii pe șuviță.

Păr blond și subțire:

Placa la 160 grade și treceri de 15 ori pe fiecare șuviță.

Păr gros și creț:

Placa la 170 grade și treceri de 20 ori pe fiecare șuviță.

PASUL 4: REHYDRATING MASK

 

picture9

picture10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După trecerea cu placa se clătește foarte bine soluția, și se aplică Rehydrating Mask pe păr ud, se lasă să acționeze 10-15 minute, apoi se clătește și se usucă normal părul.

Dacă doriți nuanțarea părului după tratament, puteți aplica nuanțator Color Wear timp de acționare 5-10 minute.