Cum alegem culoarea potrivita

AGLYFINDaca vrei sa treci de la brunet inchis la blond deschis, fa asta intr-un salon de coafura,nu experimenta acasa. Foarte multe femei ne-au scris si au intrebat cum pot repara o asemenea greseala.

Evita acest lucru folosind culori semi-permanente si niciodata nu folosi vopsea cu mai mult de doua tonuri mai inchisa sau mai deschisa decat nuanta ta naturala.Majoritatea dintre noi vor sa creada ca suntem si calde si reci,dar cand vine vorba de vopsirea parului, este important sa stii cum esti de fapt si asta nu are nicio legatura cu personalitatea ta fantastica.
Esti mult maiĀ ”calda” daca ai pielea aurie sau maslinie si ochii caprui ori negri .Femeile din tarile latino, asiatice si afro-americane ar intra in aceasta categorie.
Esti o femeie ”rece” daca ai o piele alba si ochi albastri sau verzi, te arzi inainte de a te bronza si venele tale sunt albastre. Daca esti confuza deoarece uneori te arzi alteori te bronzezi, poti spune ca esti rece.
Odata ce stii aceste lucruri, ai face bine sa stii si ce nuante de culoare dau bine in combinatie cu tonul pielii tale.
Cum sa alegi nuanta potrivita?
Daca ai pielea calda, opteza pentru tonuri aurii cum ar fi caramel si bronz intr-un ton mai inchis decat pielea ta.

Daca vei opta pentru o nuanta aurie, nu o alege prea deschisa deoarece pe parul tau se poate transforma in portocaliu.Poti fi blonda daca esti calda? Da. Dar este un proces delicat si trebuie efectuat numai la salonul de infrumusetare, nu de una singura.

Daca esti rece, evita nuante ca auriul, roscatul sau cupru. Nu vor face decat sa evidentieze roseata din pielea ta. Blondul si tonurile de castaniu sunt cele mai indicate.

Comments are closed.