Culorile sezonului 2014-2015

AGLYFIN   Parul nostru are nevoie de cea mai atenta ingrijire pe toata perioada anului, si asa cum regimul de ingrijire difera in functie de anotimp si tendintele in materie de vopsirea parului sunt altele. Culorile pentru sezonul de toamna iarna 2014-2015 sunt intense dar foarte calde.
Iti poti vopsi parul in culoarea ta preferata, insa pentru a fi la moda, opteaza pentru o nuanta cu un reflex mai cald decat cea pe care o porti in mod normal. Stilistii doresc sa creeze o antiteza puternica intre nuantele calde ale vopselei de par si tendintele mai reci si mai putin colorate ale hainelor.
In sezonul rece parul tau trebuie sa raspandeasca caldura,  sa se evidentieze prin feminitate.

Iata tendintele sezonului rece:

BRUNET CARBUNE
Nu este negru absolut, nu este acel brunet rece. Sezonul acesta nuantele de brunet au mici sclipiri calde de saten foarte inchis. Chiar daca esti indragostita de brunet, trebuie sa ii adaugi mici tonuri calde. Frumusetea brunetului din acest sezon consta in subtilitatea lui, in impletirea aproape invizibila dintre nuantele calde si cele reci.
CASTANIU DULCE
De departe cea mai frumoasa culoare a acestui sezon, castaniul vine in diverse nuante, de la intensitatea aramei la caldura caramelului. Orice ai alege, castaniul se va potrivi perfect in sezonul rece, plus ca are calitatea minunata de a complimenta orice tip de ten si de a se aseza bine pe orice tip de par, indiferent de culoarea pe care a avut-o inainte.
SATEN MIERE
Usor perlat, satenul din acest sezon trebuie sa fie mai deschis decat de obicei, cu nuante delicate de miere, care ori sunt evidentiate prin suvite ori prin onduleuri feminine si atragatoare. Din nou, o culoare care avantajeaza pe oricine si care nu necesita o intretinere prea intensa.
BLOND SAMPANIE
Mai mult spre saten decat spre blond, aceasta culoare este o alternativa luminoasa si calda pentru un blond curat si nu prea rece. Este una dintre culorile cele mai calde si cele mai spectaculoase ale sezonului, care se asorteaza excelent cu suvite mai deschise sau mai inchise in nuanta.
BLOND CHIHLIMBAR
Iata o culoare ce imbina doua nuante intr-un mod original: blondul cu roscatul, rezultand o nuanta pretioasa, inspirata de fatetele chihlimbarului. Desi este o culoare greu de intretinut, merita efortul, nu numai pentru ca este impresionanta ci si pentru ca va aduce in spatiul neutru al sezonului rece fragmente vesele de optimism.

ROSCAT CUPRU

Muzicalitatea rosului cupru se transforma in arta odata ce devine partea din trendurile in vopsea de par. Fie ca alegi o nuanta mai inchisa sau mai deschisa, trebuie sa nu pierzi din vedere ca sezonul acesta culorile trebuie sa fie calde. Alege o astfel de nuanta pentru ca ofera un spectacol in parul tau.
BLOND AURIU
Blondul platinat este prea rece pentru acest sezon, insa daca esti hotarata sa nu renunti la el, incearca sa ii mai reduci stralucirea de metal prin suvite in nuante mai calde. Sau opteaza pentru un blond auriu, chiar in nuante de spic de grau.
Tu cum iti vopsesti parul iarna aceasta?

Comments are closed.